νεα κρητη totalfitness news


Ερμούπολη Σύρου, 25 Φεβρουαρίου 2019 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μια ξεχωριστή επίσκεψη μαθητών δέχτηκε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου 

Την Πέμπτη (21 Φεβρουαρίου 2019) πρωινές ώρες επισκέφτηκαν την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου μαθητές του 1ου Ειδικού Σχολείου Ρόδου, συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς τους, προκειμένου να ενημερωθούν για τον ρόλο του Αστυνομικού στην κοινωνία μας, αλλά και για το πώς μπορούν να παραμένουν ασφαλείς από τυχόν κινδύνους εγκληματικότητας.
Τους «επισκέπτες» υποδέχτηκε ο Διοικητής της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, ο οποίος μαζί με εξειδικευμένα στελέχη της Υπηρεσίας του, πραγματοποίησαν ενημέρωση για το έργο και την αποστολή της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ παράλληλα παρείχαν χρήσιμες συμβουλές για τους κίνδυνους του διαδικτύου, αποφυγής εκφοβισμού- «bullying», προστασία προσωπικών αντικειμένων από κλοπή.
Τα παιδιά ξεναγήθηκαν στο χώρο που λειτουργεί το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Ρόδου και ενημερώθηκαν για τη διαδικασία έκδοσης δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.
Παράλληλα είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά εξοπλισμό της Ελληνικής Αστυνομίας και να επιβιβαστούν σε οχήματα που χρησιμοποιούν οι αστυνομικοί κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.
Υπενθυμίζεται ότι, η Ελληνική Αστυνομία ανταποκρίνεται θετικά σε αιτήματα παροχής διαλέξεων ανάλογης θεματολογίας με κύριο στόχο την ενημέρωση των μαθητών σχολικών μονάδων.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top