νεα κρητη totalfitness news

 Ρόδος: Βιασμό από 3 άντρες καταγγέλλει 32χρονη
 Οι άνδρες φέρεται να τη βιντεοσκοπούσαν χρησιμοποιώντας μάλιστα και επαγγελματική κάμεραΜία 32χρονη γυναίκα μήνυσε τρεις Ροδίτες, καθώς ισχυρίζεται ότι τη βίαζαν, τη βιντεοσκοπούσαν και στη συνέχεια την εκβίαζαν. 
Τον έναν από αυτούς η 32χρονη τον γνώρισε μέσω του Facebook και η γνωριμία τους εξελίχθηκε σε ερωτική σχέση. Όμως, ο εφιάλτης της ξεκίνησε όταν ο 50χρονος της σύστησε δύο φίλους του.
Η μεταξύ τους ερωτική πράξη καταγράφηκε σε βίντεο και στη συνέχεια την απειλούσαν ότι θα τη δημοσιεύσουν στο διαδίκτυο και την εξανάγκαζαν σε ομαδικά όργια, σύμφωνα με το Star. «Η γυναίκα αυτή είναι ένα βασανισμένο πλάσμα και έχει υποστεί μία απίστευτη ταλαιπωρία, εξαναγκάστηκε σε μία συμπεριφορά που δεν ήθελε, είναι θύμα εκβίασης», δήλωσε η δικηγόρος της Άννα Παναγοπούλου.
Οι άνδρες φέρεται να τη βιντεοσκοπούσαν 4-5 φορές τον μήνα, χρησιμοποιώντας μάλιστα και επαγγελματική κάμερα. 
Ο 50χρονος την παρακολουθούσε και απειλούσε πως θα κάνει κακό στην οικογένειά της, σύμφωνα με την καταγγελία της. 
Η άτυχη 32χρονη διαπίστωσε ότι πρωταγωνιστούσε σε δύο «ροζ» βίντεο που είχαν ανέβει στο διαδίκτυο.
«Με τη βοήθεια των αρχών καταφέραμε να εντοπιστούν και να κατέβουν από ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου», δήλωσε η δικηγόρος της. Στις καταθέσεις τους, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας, οι τρεις Ροδίτες αρνήθηκαν τις κατηγορίες. 
Ο άνθρωπος που φέρεται να ήταν ο «εγκέφαλος» της υπόθεσης ισχυρίστηκε ότι η 32χρονη είχε εξωσυζυγική σχέση με φίλο του, αλλά το όνομα του τελευταίου δεν αναφέρεται σε καμία κατάθεση.Πηγή

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top