νεα κρητη totalfitness news
Τήνος, Πόλη - Άνθρωπος και Περιβάλλον 

Φίλες, φίλοι

Όσοι και όσες αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία για τη συγκρότηση της παράταξης «Τήνος, πόλη, άνθρωπος και περιβάλλον», μπορεί να έχουμε διαφορετικές διαδρομές στα κοινά, όμως μας ενώνει η πεποίθηση ότι η πόλη μας μπορεί και πρέπει να αλλάξει σε λειτουργία, ποιότητα και αισθητική. Να γίνει φιλική, προσιτή, αλλά κυρίως ανθρώπινη.
Γνωρίζουμε ότι δεν είναι τόσο απλό, όσο λέγεται και ακούγεται, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να το επιχειρήσουμε, χωρίς να υπολογίζουμε το λεγόμενο πολιτικό κόστος. Προβληματιζόμαστε έντονα για το μέλλον του τόπου μας και νιώθουμε την ανάγκη να προχωρήσουμε μπροστά, να αναδείξουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πόλης μας (συμπεριλαμβανομένων και των χωριών της περιφέρειάς μας, Μουντάδου και Καρυάς) και να δώσουμε νέες προοπτικές ανάπτυξης στην περιοχή μας και στους ανθρώπους της. 

Η απλή λογική και λιγότερο η απλή αναλογική επιβάλλει τον διάλογο, τις ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις και συνεργασίες, ανάμεσα σε παρατάξεις και κινήσεις πολιτών οι οποίες λειτουργούν συλλογικά, δημοκρατικά, με διαφάνεια και δημόσια λογοδοσία.
Με αυτές τις εισαγωγικές σκέψεις και την δυνατότητα που μας δίνει ο Κλεισθένης για την δημιουργία ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ κίνησης για την Δημοτική Κοινότητα Τήνου ανακοινώνουμε τις τέσσερις πρώτες υποψηφιότητες από ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που αναλαμβάνουμε αυτή την πρωτοβουλία:

Άνδροβικ Ελένη του Πέτρου, Ιδιωτική Υπάλληλος
Δενεκαρία Μαρία του Στεφάνου, δημ. υπάλληλος στην Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου, Τμήμα Μεταφορών & Επικοινωνιών, γραμματέας Ναυτικού Ομίλου Τήνου, ιδρυτικό μέλος συλλόγου Α.Μ.Ε.Α. Τήνου
Ζώταλης Γιώργος του Γκίκα, Ιδιωτικός υπάλληλος, πρώην πρόεδρος Δημοτικής Ενότητας Τήνου, πρώην πρόεδρος ανακύκλωσης Τήνου
Σιάκος Μιχάλης του Κυριάκου, ιδιωτικός υπάλληλος, πρώην Πρόεδρος Κυνηγετικού Συλλόγου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top