νεα κρητη totalfitness news

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Aγαπητοί μας συντοπίτες,
Όπως αναφέρθηκε και στην πρώτη μας ανακοίνωση , η παράταξή μας << Ενωμένοι για το νησί μας>> αποτελείται από μια ομάδα ανθρώπων, που για το καλό της Τήνου μας, αφήσαμε στην άκρη κομματικές ταυτότητες και πεποιθήσεις, με απώτερο σκοπό την προστασία, την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου μας.
Συγχρόνως όμως, γνωρίζουμε ότι για την Τήνο μας κυρίαρχο ρόλο διαδραματίζει το Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου, για το οποίο όλοι μας σαν Τηνιακοί πρέπει να είμαστε υπερήφανοι και να το υποστηρίζουμε με θέρμη και αυταπάρνηση.
Κάνοντας πράξη τα παραπάνω ο Συνδυασμός μας, από την πρώτη κιόλας επαφή των μελών του, ασχολήθηκε διεξοδικά με το θέμα του Π.Ι.Ι.Ε.Τ και ειδικά με το καθεστώς διοίκησης που το διέπει βάσει του ισχύοντος Νόμου αφήνοντας πίσω όλες τις άλλες παραμέτρους που μέχρι σήμερα ταλάνιζαν το Ιερό μας Ίδρυμα.

Καθίσταται λοιπόν σαφές ότι η παράταξη μας, με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Τήνου κ. Παναγιώτη Κροντηρά, σε καμία περίπτωση δε διαπραγματεύεται το ισχύον καθεστώς διοίκησης του Π.Ι.Ι.Ε.Τ το οποίο ρυθμίζεται από τους νόμους 349/1976 και 4521/2018 και δεσμεύεται δημόσια για την υπεράσπιση του Αυτοδιοίκητου του Ιερού μας Ιδρύματος και τη συνέχιση της εξαίρεσής του από τα εκκλησιαστικά Ιδρύματα, υπακούοντας πιστά στη Διαθήκη των Κτητόρων του

Ως εκ τούτου, κυρίαρχο μέλημά μας είναι η στήριξη της ήδη εκλεγμένης Διοικούσας Επιτροπής, η οποία κατά τη γνώμη μας από τον Οκτώβριο και μέχρι σήμερα, επιτελεί το έργο της, προασπίζοντας όσο το δυνατόν καλύτερα τα συμφέροντα του Π.Ι.Ι.Ε.Τ , συντελώντας στην εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία του.
Δηλώνουμε δε ξεκάθαρα, σεβόμενοι την παγκόσμια εμβέλεια του Ιερού μας Ιδρύματος αλλά και τη διαχρονική προσφορά του στον Ελληνισμό και τους απανταχού Έλληνες, ότι δεν θα αντιπαρατεθούμε προεκλογικά στο συγκεκριμένο θέμα, εξυπηρετώντας ιδιοτελείς σκοπούς και επιδιώξεις.
Εν όψει της επετείου των 200 ετών από την Εύρεση της Αγίας Εικόνας της Παναγίας μας το έτος 1823, επιθυμούμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ και χωρίς παρωπίδες, κομματικούς χρωματισμούς και άλλες εξωθεσμικές παρεμβάσεις, με σύνεση και αποφασιστικότητα να αφοσιωθούμε στο στόχο μας που δεν είναι άλλος από την Ενότητα και την Ανάπτυξη του τόπου μας σ’ όλους τους τομείς.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top