νεα κρητη totalfitness news

Προσλήψεις και στην προεκλογική περίοδο -Πού θα γίνουν (λίστα)


Σε χιλιάδες προσλήψεις µονίµων αλλά και εποχικών υπαλλήλων ακόμα και εντός της προεκλογικής περιόδου μπορούν να προχωρήσουν οι δήμοι της χώρας αλλά και το ΥΠΕΣ, αφού πλέον εξαιρούνται από τους σχετικούς περιορισµούς, μετά την κατάθεση του πολυνοµοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών την Πέμπτη στη Βουλή, το οποίο αναμένεται να ψηφιστεί τις επόμενες μέρες.

Ειδικότερα: 
Χιλιάδες θέσεις εργασίας θα δημιουργηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα αφού μέσω του νομοσχεδίου εξαιρούνται παγίως από την αναστολή της προεκλογικής περιόδου όσες προσλήψεις είχαν δροµολογηθεί πριν από την επίσηµη έναρξή της, δηλαδή έναν µήνα πριν. Πρώτη και κύρια προκήρυξη που εξαιρείται είναι η 3Κ/2018 για τις 8.166 θέσεις σε ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων καθαριότητα, ύδρευση και αποχέτευση των δήµων. Η εξαίρεση αφορά επίσης εποχικό προσωπικό σε τοµείς της Αυτοδιοίκησης όπως αυτό που αφορά τα ΚΑΠΗ, την καθαριότητα, τους παιδικούς σταθµούς, παιδικές κατασκηνώσεις, ναυαγοσώστες, υδρονοµείς άρδευσης, χειριστές µηχανηµάτων, πυρασφάλεια, προγράµµατα κοινωφελούς εργασίας και προσωπικό από τους προσωρινούς πίνακες του ΑΣΕΠ του Ν. 3584/2007.

 Ο αριθµός των συμβασιούχων που θα µπορούν να προσλαµβάνουν οι δήµοι µέσω κεντρικών αυτοτελών πόρων αυξάνεται κατά 42,9%, από 933 σε 1.333 άτοµα ετησίως. 

Επιστρέφουν στους δήµους περίπου 500 από τους σχολικούς φύλακες που τέθηκαν σε διαθεσιµότητα το 2013 και αναγκάστηκαν να µεταταγούν ως βοηθητικό προσωπικό σε νοσοκοµεία.Σε προσλήψεις οκτώ μόνιμων υπαλλήλων θα προχωρήσει το υπουργείο Εσωτερικών 


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top