νεα κρητη totalfitness news

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται, σαλόνι και εσωτερικός χώρος
Βιογραφικό

Κελαδίτης Αλέξανδρος του Θεόδωρου

Γεννήθηκε πριν από 24 χρόνια και μεγάλωσε στο νησί της Τήνου.
Μητέρα του η Άννα Δελατόλλα και πατέρας ο Θοδωρή Κελαδίτης "ΜΠΟΡΑΣ".
Η οικογένειά του, άρρηκτα συνδεδεμένη με τον Πρωτογενή τομέα του νησιού, για περίπου 60 συναπτά έτη διατηρεί μια Μονάδα Παραγωγής, Επεξεργασίας και Πώλησης κρέατος .
Ο Αλέξανδρος είναι απόφοιτος Ιδιωτικής σχολής Κομμωτικής και εργάζεται στο αντικείμενο τους τελευταίους 6 μήνες. 
Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και εργαστήρια φωνητικής ενώ παράλληλα με την επαγγελματική του δραστηριότητα, σήμερα, ολοκληρώνει κύκλο σπουδών στο αντικείμενο της υποκριτικής.
Επαγγελματικά αξίζει να σημειωθεί ότι έχει εργαστεί για αρκετά χρόνια στον τομέα της εστίασης, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την επικοινωνία με τον πελάτη και την ανάπτυξη δεξιοτήτων στις δημόσιες σχέσεις. 
Η εμπειρία του αυτή τον ώθησε από νωρίς στην ανεξαρτητοποίηση από το οικογενειακό περιβάλλον και τον βοήθησε στην προσωπική του πορεία έως σήμερα.
Η εθελοντική του παρουσία είναι πολύπλευρη. 
Αποτελεί ενεργό μέλος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τήνου ενώ συμμετέχει όταν του ζητηθεί σε πολιτιστικά δρώμενα που προάγουν την Τήνο.
Συμμετέχει επιπλέον , εδώ και αρκετά χρόνια, στη δράση της θεατρικής ομάδας του νησιού μας.
Ως άνθρωπος χαρακτηρίζεται από την έντονη φαντασία του, την ενέργεια και τον αυθορμητισμό του καθώς και την πίστη ότι με συλλογική εργασία, φρέσκες ιδέες και μεθοδικότητα πολλά μπορούν να αλλάξουν!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top