νεα κρητη totalfitness news


Στα πλαίσια του ιδιαίτερου ενδιαφέροντος της Παράταξής μας “Ενωμένοι για το Νησί μας” για την Άθληση των παιδιών μας, στις 8/4/2019 και στις 11/4/2018 συναντηθήκαμε με μέλη των Δ.Σ. των αθλητικων Σωματείων “Ποσειδώνας” και «Περιστεριώνας» αντίστοιχα.
Η συζήτηση με τους ανθρώπους και των δυο σωματείων ήταν άκρως παραγωγική.
Καταρχάς γίναμε δέκτες των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και των πρόσκαιρων λύσεων που έχουν αναγκαστεί να δώσουν σε αυτά λόγω της ελλειψης συνδρομής του Δημου σήμερα.
Στη συνέχεια ενημερωθήκαμε για τα επιτεύγματα των ομάδων τους. Όπως όλοι ξέρουμε οι επιτυχίες του Περιστεριώνα είναι Πανκυκλαδικες και σε ολες τις ηλικίες και ευχόμαστε το ίδιο και για τον Ποσειδωνα στο μέλλον.
Οι Επιτυχίες των παιδιών έρχονται με τα χρόνια από τη δημιουργία του Κλειστού γηπέδου εως σήμερα, μέρα με τη μέρα.
Επιτυχίες που οφείλονται αποκλειστικά στους αθλητές και τους προπονητές τους, τους γονείς και τα εξαιρετικά μέλη των διοικήσεων.
Μας ενημέρωσαν επισης για τις οικονομικές τους ανάγκες , ώστε να μπορούν στο μέλλον να καλύψουν τις δράσεις τους.
Το Κυρίαρχο θέμα των προβλημάτων τους ήταν η Λειτουργία του Κλειστού μας Γυμναστηρίου.
Ένα Κλειστό Γυμναστήριο που αποτελεί, από τη δημιουργία του, την κοιτίδα του αθλητισμού για την Τήνο, την κιβωτό της νεολαίας μας, έναν χώρο που όλοι αντιλαμβανόμαστε την αξία του, τον οποίο πρέπει να διαφυλάξουμε, φροντίζοντας συνεχώς για την εύρυθμη λειτουργία του.
Συζητώντας με τα μέλη για τις συνθήκες λειτουργίας του χώρου, διαπιστώσαμε ότι η αναφορά στην εύρυθμη λειτουργία απείχε πολύ από την υφιστάμενη κατάσταση.
Αυτά που για εμάς είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ, δηλαδή η ορθή εφαρμογή του καταστατικού λειτουργίας του Γηπέδου, ή η εφαρμογή ενός επικαιροποιημένου καταστατικού, μετά από πέντε και πλέον χρόνια λειτουργίας , κάτι που πρέπει να είναι πρωτεύον μέλημα της Σύγχρονης Διοίκησης, δυστυχώς απέχουν σημαντικά από την σημερινή πραγματικότητα.
Πληροφορηθήκαμε ότι ο Δήμος μας ΔΕΝ είναι καθημερινά παρών στη λειτουργία του χώρου, ΔΕΝ είναι υπεύθυνος για την καθαριότητά του, ΔΕΝ συντηρεί τις εγκαταστάσεις σε μηνιαία βάση, ΔΕΝ φροντίζει να οργανώνει το πρόγραμμα λειτουργίας και ΔΕΝ είναι ένας φιλόξενος οικοδεσπότης προς τους επισκέπτες συλλόγους των άλλων νησιών.
Τέλος, τα μέλη των συμβουλίων, και στις δυο συναντησεις, αναφέρθηκαν στην ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ σχεδόν ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ, μια χρηματοδότηση που οφείλει οποιαδηποτε Δημοτική Αρχή να προσφέρει στα Αθλητικά σωματεία μέσω των τακτικών εσόδων της!
Από την πλευρά μας λοιπόν λαμβανοντας υπόψη ολα τα παραπάνω, σήμερα δηλώνουμε :
Ο χώρος του Αθλητισμού είναι Απόλυτη προτεραιοτητα για εμάς όπως το έχουμε ήδη αποδείξει έως σήμερα.
Αντι να συζητάμε για το αν θα διασφαλίζουμε την εύρυθμη λειτουργία όσων ήδη έχουμε, πράγμα ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, εμείς ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ το επόμενο βήμα!
Τις νέες αθλητικές εγκαταστάσεις που θα δώσουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν ακόμη περισσότερο τα αθλήματα που προάγουν οι δυο αυτοί σύλλογοι.
Έχουμε τη Γνώση, την Εμπειρία και την Πολιτική ΒΟΥΛΗΣΗ να φέρουμε στην Τηνο, ΕΜΕΙΣ, όπως και στο ΠΑΡΕΛΘΟΝ, το Νέο ΣΤΑΔΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕ ΣΤΙΒΟ καθως και το νέο ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ στην περιοχή των παλαιών σφαγείων.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top