νεα κρητη totalfitness newsΣτις 10 Απριλίου αντιπροσωπεία της παράταξης μας "Ενωμένοι για το νησί μας", είχε συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Τήνου, έναν από τους πιο πολυπληθείς συλλόγους του νησιού μας με 500 περίπου ενεργά μέλη.

Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε κατατέθηκαν τα κυριότερα προβλήματα, έγινε ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων βελτίωσης, διευθέτησης και επίλυσης αυτών.

Κύριο θέμα για την απρόσκοπτη λειτουργία του συλλόγου είναι η στέγασή του που επιβαρύνει σημαντικά τα λειτουργικά του έξοδα. Υπήρξε δέσμευση από πλευράς μας σχετικά με την επίλυση του συγκεκριμένου προβλήματος.

Επίσης τέθηκε το βασικό πρόβλημα που απασχολεί όλο το νησί μας σχετικά με τον ανεξέλεγκτα αυξανόμενο πληθυσμό των αδέσποτων παραγωγικών ζώων (κατσίκια), τα οποία προκαλούν τεράστιες καταστροφές στην χλωρίδα, στο φυσικό χειροποίητο περιβάλλον καθώς και στην οδική ασφάλεια στο νησί μας.                   

Τέλος δώσαμε συγχαρητήρια για την πορεία του συλλόγου και τις ενέργειές του, δεσμευόμενοι για μια εποικοδομητική συνεργασία τα επόμενα χρόνια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top