νεα κρητη totalfitness news

Η εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

Συνάντηση με τον Εμποροεπαγγελματικο και Βιοτεχνικό Σύλλογο Τήνου

Μέσα σ'ενα ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα στελέχη της παράταξης μας πραγματοποίησαν συνάντηση με τον πρόεδρο και τα μέλη του Εμποροεπαγγελματικου και Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου.
Τέθηκαν προς συζήτηση χρονιζοντα προβλήματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο με κυρίαρχο θέμα την διαρκώς μειούμενη πτώση των εσόδων των επιχειρήσεων, πάρα την αυξανόμενη τα τελευταία χρόνια τουριστική ανάπτυξη του νησιού μας.
Επιπροσθέτως συζητήθηκε εκτενώς το θέμα της ίδρυσης πολυκαταστημάτων στο νησί μας, τα οποία επηρεάζουν άμεσα την τοπική αγορά και την οδηγούν σε αφανισμό.
Συζητήθηκαν επίσης προβλήματα που αφορούν το Ιστορικό Κέντρο της πόλης, την οδό Ευαγγελιστρίας, την πεζοδρόμηση της παραλίας κατά τους καλοκαιρινούς μήνες καθώς και τον καθορισμό των εκδηλώσεων καθόλη τη διάρκεια του έτους και όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες.
Προβλήματα που απαιτούν λύσεις εδώ και τώρα μέσα από τον διάλογο και την συνεργασία μεταξύ των αρμόδιων φορέων και των επιχειρηματιών.
Δυστυχώς για ακόμα μια φορά γίναμε αποδέκτες έντονων παραπόνων για την απουσία και αδιαφορία της σημερινής Δημοτικής Αρχής στα παραπάνω προβλήματα η οποία όχι μονο δεν συνδράμει στο έργο του εν λόγω Συλλόγου αλλά αρνείται πεισματικά να στηρίξει την οποιαδήποτε προσπάθεια του, για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των μελών του.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top