νεα κρητη totalfitness news


Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΧΤΕΙΣ

Στις 15/04/2019 όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου μετά από πτώση κεραυνού κάηκε ο μετασχηματιστής της ΔΕΗ στην περιοχή κοσινη με αποτέλεσμα την παντελή αδυναμία λειτουργίας του δεματοποιητή. 

Στις 16/4 αποκαταστάθηκε η συγκεκριμένη βλάβη από την ΔΕΗ, όμως όπως σίγουρα θα γνωρίζετε η ΔΕΗ  αποκαθιστά οποιεσδήποτε βλάβες υπάρχουν έως το ρολόι του καταναλωτή και εν προκειμενω του σταθμού δεματοποίησης. 

Δυστυχώς όμως η ζημιά από τον κεραυνό δεν περιορίστηκε μόνο στον μετασχηματιστή της ΔΕΗ αλλά και στον κεντρικό ηλεκτρολογικό πίνακα εντός της εγκατάστασης η οποία αποκαταστάθηκε  στις 17/4 από ιδιώτη Ηλεκτρολογο με μέριμνα του αναδόχου που έχει το έργο της δεματοποιησης. 

Κατόπιν αυτού ως μείζον αντιπολίτευση που θεωρώ ότι ενδιαφέρεστε για τον δήμο και το νησί μας θα μπορούσατε να ενημερωθείτε επισήμως για την εξέλιξη της βλάβης του σταθμού δεματοποιησης από την υπηρεσία καθαριότητας και από εμένα ως αρμόδιος αντιδήμαρχος και όχι μέσω Facebook από τον εκπρόσωπο της ΔΕΗ όπως λέτε,

κάτι  το οποίο δυστυχώς δεν πράξατε ποτέ...

Φίλες και φίλοι της παράταξης «ενωμένοι για το νησί μας» θα ήθελα να σας τονίσω ότι δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός αλλά έμαθα να δουλεύω από μικρός μαζί με τον πατέρα μου και από νωρίς εμπέδωσα ότι η ελεύθερη αγορά δεν συγχωρεί την ανεπάρκεια, την αδυναμία και κυρίως την κοροϊδία, μετά από είκοσι χρόνια ως ελεύθερος επαγγελματίας αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά του νησιού μας. 

Έως σήμερα έχω θητεία  επτά μηνών ως δημοτικός σύμβουλος και ένα μήνα ως αντιδήμαρχος περιβάλλοντος , άρα εκ των πραγμάτων δεν έχω προλάβει αλλά ούτε και το έχω σκοπό να μάθω παιχνίδια και πολιτικές σκοπιμότητες. 

Ίσως κάποιος άλλος που έχει κάνει την πολιτική επάγγελμα εδώ και είκοσι πέντε χρόνια γνωρίζει από αυτά, ρωτήστε τον...

Κλείνοντας θα παρακαλούσα επειδή διανύουμε προεκλογική περίοδο να διατηρηθεί μια πολιτική ευπρέπεια και ο επικεφαλής της παράταξης σας να μην χάνει την ψυχραιμία του. 

Τέλος δεν πρόκειται να επανέλθω σε οποιαδήποτε απάντηση μέσω ΜΜΕ ή μέσω κοινωνικής δικτύωσης διότι θεωρώ ότι την τελική απάντηση θα την δώσουν οι δημότες της Τηνου στις 26 Μαΐου 

Με εκτίμηση 

Ο αντιδήμαρχος περιβάλλοντος 

Παναγιώτης Μίντζας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top