νεα κρητη totalfitness newsΑναταραχή ανάμεσα σε πολλούς υποψηφίους δημάρχους, περιφερειάρχες  δημοτικούς, περιφερειακούς και τοπικούς συμβούλους αλλά και σε υπηρεσιακά στελέχη δήμων, προκάλεσε το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ δημοσίευμα της aftodioikisi.gr υπό τον τίτλο: «Τον Οκτώβριο με τις εθνικές οι αυτοδιοικητικές εκλογές (έγγραφο)».
Πρόκειται προφανώς για το πρωταπριλιάτικο της aftodioikisi.gr, το οποίο, όπως εξήγησε και ο διευθυντής της ιστοσελίδας Χρίστος Βούζας στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή “aftodioikisi.gr” στον «Αθήνα 984» (στο 29.40′), βασίσθηκε στην αρχική ρύθμιση (άρθρο 6) που είχε φέρει στον «Κλεισθένη Ι» τον Ιούλιο του 2018 ο τότε υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης. 
Σύμφωνα με την ρύθμιση που είχε κατατεθεί τότε, οι δημοτικές, περιφερειακές και τοπικές εκλογές επρόκειτο να διεξαχθούν στις 13 Οκτωβρίου 2019.
Ωστόσο, στη συνέχεια η κυβέρνηση άλλαξε άποψη και κατατέθηκε τροπολογία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που επανέφερε, μόνο για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, την ρύθμιση του «Καλλικράτη» για ταυτόχρονη διεξαγωγή τους με τις ευρωεκλογές.
Άρα:

Όπως προβλέπει ο Ν 4555/2018 («Κλεισθένης Ι» ) στα άρθρα 6 και 46, οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα διεξαχθούν κανονικά στις 26 Μαΐου ταυτόχρονα με τις ευρωεκλογές.


Πηγή

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top