νεα κρητη totalfitness news

Κ. Μητσοτάκης για τις ανεμογεννήτριες στην Πάρο: «Μείζον ζήτημα η παρέμβαση στο τοπίο…» (Βίντεο)


Το νησί της Πάρου επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης 10 Απριλίου ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.


Σταθμός της επίσκεψής του ήταν και το Δημαρχείο Πάρου όπου συναντήθηκε με το Δήμαρχο του νησιού κ. Μάρκο Κωβαίο.

Εκεί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο για τρέχοντα ζητήματα μείζονος σημασίας που αφορούν το νησί.

Ο κ. Μητσοτάκης άκουσε προσεκτικά τα θέματα που του έθεσε ο Δήμαρχος ανάμεσα στα οποία ήταν και τα χρονίζοντα προβλήματα στην δημόσια δωρεάν περίθαλψη εξαιτίας των ελλείψεων στο Κέντρο Υγείας Πάρου.

Συζήτησαν επίσης το ζήτημα της επέκτασης του αεροδρομίου του νησιού αλλά και το «καυτό» ενόψει θερινής τουριστικής περιόδου πρόβλημα της υποστελέχωσης του Δήμου σε προσωπικό καθαριότητας, ένα ζήτημα που συνδέεται με την ανανέωση των συμβάσεων του ήδη υπάρχοντος προσωπικού.
Ο κ. Μητσοτάκης έκανε ειδική αναφορά στο ζήτημα των ανεμογεννητριών. Μάλιστα όταν του ετέθη το θέμα από τον Δήμαρχο Πάρου, θέλοντας ο ίδιος να έχει προσωπική άποψη για τα προβλήματα που θα προκαλέσουν οι ανεμογεννήτριες στο νησί, βγήκε στο μπαλκόνι του Δημαρχείου και αντίκρισε τις ήδη εγκατεστημένες και ορατές από πολύ μακριά ανεμογεννήτριες.

Υπογραμμίζοντας την ιδιαιτερότητα των χαρακτηριστικών του Κυκλαδίτικου τοπίου επισήμανε ότι «… η παρέμβαση στο τοπίο της Πάρου εξαιτίας των ανεμογεννητριών αποτελεί μείζον ζήτημα…». Παρακολουθήστε σε βίντεο τη συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με τον Δήμαρχο Πάρου κ. Κωβαίο.


Πηγή

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top