νεα κρητη totalfitness news

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, περιλαμβάνεται ο Δημήτρης Βέρσαλης, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος

Ανεμογεννήτριες

Ενεργητική στάση – Ενημέρωση – Επίλυση προβλημάτων
Η Δημοτική μας παράταξη “Ενωμένοι για το νησί μας” στα πλαίσια της ενεργούς συμμετοχής μας στην ενημέρωση αλλά κυρίως στην επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Τήνος, αποφασίσαμε να έρθουμε σε επαφή με κυβερνητικούς παράγοντες αλλά και τους αρμόδιους πολιτικούς φορείς με σκοπό να ενημερωθούμε, να ενημερώσουμε για το καίριο θέμα των Ανεμογεννητριών αλλά και να συζητήσουμε ενδεχόμενες λύσεις.

Στα πλαίσια των συναντήσεων αυτών πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και υπουργό Οικονομιας και Ανάπτυξης κ. Γιάννη Δραγασάκη, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Μιχαήλ Βεροιοπουλου και συνεργατών της Αντιπροεδρίας, όπου παραδόθηκαν όλες οι έως σήμερα αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τήνου σχετικά με το θέμα καθώς και υπόμνημα με τη θέση της παράταξής μας και τις προτάσεις μας.

Η συζήτηση ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική με στοιχεία και συμπεράσματα που δεν έχουν έως τώρα παρουσιαστεί και τα οποία θα γνωστοποιήσουμε σύντομα.
Εκτός του θέματος των ανεμογεννητριών ο κ Αντιπρόεδρος μας ζήτησε να τον ενημερώσουμε για το σύνολο κυρίως των θεμάτων υποδομής του νησιού μας και έδειξε ενδιαφέρον για την επίλυσή τους.

Σε συνέχεια της προσπάθειάς μας πραγματοποιήθηκε, επίσης προγραμματισμένη, συνάντηση με τον Τομεάρχη Ενέργειας της Ν. Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνο Σκρεκα, η συζήτηση με τον οποίο ήταν επίσης ενδιαφέρουσα. Ενημερώθηκε από την αντιπροσωπεία της παράταξής μας για το θέμα της εγκατάστασης των ανεμογεννητριών και εξέφρασε την εκτίμησή του σχετικά με την εξέλιξη του θέματος.
Η Στάση της παράταξης μας δηλώνουμε ότι είναι και θα είναι Ενεργητική.
Η σωστή και άμεση ενημέρωση όλων είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για την εξεύρεση λύσεων.
Δυναμική μας, η Ικανότητα Επίλυσης Προβλημάτων, η Αμεσότητα στις αποφάσεις και η Πραγμάτωση των εφικτών.
Στην περίπτωση του θέματος της εγκατάστασης Ανεμογεννητριών στο νησί μας Πιστεύουμε ότι η Άμεση Ενεργοποίηση κάθε μηχανισμού επίλυσης προβλημάτων είναι σημαντική.


Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, περιλαμβάνεται ο Δημήτρης Βέρσαλης, εσωτερικός χώρος

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top