νεα κρητη totalfitness news


Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου-Τήνου κ. Δωροθέου Β’ τελέσθηκε η Ακολουθία των Δ’ Χαιρετισμών στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας Τήνου χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυθήρων και Αντικυθήρων κ. Σεραφείμ, συμπαραστατουμένου υπό του Αρχιερατικού Επιτρόπου Κυθήρων Πανοσιολ. Αρχιμ. Φρουμεντίου Δημητρίου των Ιερέων και Διακόνων του Πανιέρου Ναού και Ιερέων εξ άλλων εκκλησιαστικών επαρχιών.
Ο Σεβ. κ. Σεραφείμ στην ομιλία του αναφέρθηκε στο πρόσωπο της Παναγίας αφορμή λαβών από τους Χαιρετισμούς και συγκεκριμένα τη λέξη "χαίρε" καθώς και από το τροπάριο της ε’ ωδής του κανόνος "Ἰσχὺς καὶ ὀχύρωμα..." αναλύοντάς το διδακτικότατα προς τους πολυπληθείς ευσεβείς Χριστιανούς που είχαν κατακλύσει τον Πανίερο Ναό από την αρχή της Ακολουθίας.
Ο Αρχιερατικός Επίτροπος της ιεράς νήσου Τήνου Πρωτοπρ. Γεώργιος Φανερός καλωσόρισε εκ μέρους του Σεβ. κ. Δωροθέου τον Μητροπολίτη Κυθήρων μεταφέροντας τις ευχές του.
Στην Ακολουθία συμμετείχαν ο Αντιπρόεδρος της Διοικούσης Επιτροπής του Ιερού Ιδρύματος, ο Λιμενάρχης Τήνου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, μέλη της Διοικούσης Επιτροπής του ΠΙΙΕΤ, ο πολιτευτής των Κυκλάδων, εκπαιδευτικοί και μαθητές σχολείων, εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων.
Φωτογραφίες: Γεώργιος Πολυκανδρίτης

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top