νεα κρητη totalfitness newsΚατά της χορήγησης του επιδόματος ανεργίας, τάχθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ και Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος, ισχυριζόμενος ότι αποτρέπει τους νέους ανέργους από την αναζήτηση εργασίας.
Ουσιαστικά το κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ ανοίγει τη συζήτηση για την κατάργηση του επιδόματος ανεργίας, το οποίο χαρακτήρισε «αντιπαραγωγικό» γιατί αποτρέπει από την αναζήτηση εργασίας!
Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε ο κ. Δέρβος σε δήλωσή του υποστηρίζει ότι διαστρεβλώθηκαν τα όσα είπε, διευκρινίζοντας ότι η ΝΔ δεν σκοπεύει να καταργήσει το επίδομα ανεργίας.Η συγκεκριμένη δήλωση που αναμένεται να προκαλέσει νέο γύρο αντιδράσεων έγινε λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του προέδρου του κόμματος Κ. Μητσοτάκη, ο οποίος τάχθηκε κατά της ύπαρξης του δώρου Χριστουγέννων, αφού όπως είπε «μετατραπούν τους πολίτες σε ομήρους ενός πελατειακού συστήματος. Αντί για παροχές, θέλω να εστιάσουμε στη δημιουργία ευκαιριών».
 Τις δηλώσεις του Κ. Μητσοτάκη έσπευσε να διαψεύσει η ΝΔ κάνοντας λόγο για διαστρέβλωση, εξαπολύοντας πυρά εναντίον της εφημερίδας «Δημοκρατία».
Τις θέσεις του κυριών Μητσοτάκη και Δέρβου σχολίασε με καυστικό τρόπο το Μέγαρο Μαξίμου.Πηγή

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top