νεα κρητη totalfitness news


Ερμούπολη Σύρου, 4 Μαρτίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Ο αστυνομικός σκύλος « Schwartz » επισκέφτηκε τους μαθητές του Πρότυπου Ειδικού Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Ρόδου στο πλαίσιο ενημερωτικής δράσης για την προστασία των ζώων 

Χθες (Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2019) το πρωί, ο ειδικά εκπαιδευμένος αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών « Schwartz » της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου μαζί με τον συνοδό του, υλοποίησαν μια ξεχωριστή αποστολή ενημέρωσης της μαθητικής κοινότητας.
Ειδικότερα, συμμετείχαν σε διάλεξη που διοργανώθηκε από Σύλλογο Φιλοζωικής του Δημοτικού Κυνοκομείου Ρόδου για τους μαθητές του Πρότυπου Ειδικού Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Ρόδου σχετικά με την προστασία και ευζωία των δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων.
Οι μικροί μαθητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν πως ένας εκπαιδευμένος σκύλος ζει ως αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας συνοδού του και διαμένει μαζί του χτίζοντας μια σχέση εμπιστοσύνης, αλληλεξάρτησης, επικοινωνίας, αγάπης και συνεργασίας, που αποδίδει το μέγιστο στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν.
Παράλληλα, από το συνοδό του « Schwartz » πραγματοποιήθηκε σύντομη παρουσίαση της ομάδας αστυνομικών σκύλων και των ειδικοτήτων που περιλαμβάνουν, ανάλογα με τα καθήκοντα που τους ανατίθενται.
Σημειώνεται ότι, οι αστυνομικοί σκύλοι συμβάλλουν γενικότερα στην πρόληψη και αντιμετώπιση της εγκληματικότητας. Η παρουσία του σκύλου εμπνέει αίσθημα ασφάλειας, ενώ δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τους πολίτες, αφού είναι ιδιαίτερα κοινωνικοποιημένοι και φιλικοί.
Υπενθυμίζεται ότι, η Ελληνική Αστυνομία ανταποκρίνεται θετικά σε αιτήματα παροχής διαλέξεων σε σχολεία, με κύριο στόχο την ενημέρωση των μαθητών.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top