νεα κρητη totalfitness news

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, γένι, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες
Βιογραφικό 
 
Παπακωνσταντίνου Παντελής-Νεκταριος

Ονομάζομαι Παντελής-Νεκτάριος Παπακωνσταντίνου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Παναγιώτη Κροντηρά << Ενωμένοι για το νησί μας >>.
Γεννήθηκα το 1989 στην Αθήνα και μεγάλωσα στην Τήνο. Είμαι γιός του Νικόλαου Παπακωνσταντίνου (κεντρικού ναυτικού πράκτορα της Fast Ferries) και της Στεφανία Αισωπάκη(ιδιοκτήτης της πανσιόν Φαίδρα). 
Είμαι αρραβωνιασμένος με την Γεωργία Χατζηπαναγιώτη(βρεφονηπιοκόμο του παιδικού σταθμού της Ειρήνης).
Έχω σπουδάσει χρηματοοικονομική και ασφαλιστική στο ΑΤΕΙ του Αγίου Νικολάου Κρήτης, γνώστης της Αγγλικής γλώσσας και χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών. 
Επίσης έχω παρακολουθήσει αρκετά πιστοποιημένα σεμινάρια πάνω στην ειδικότητα. Εργάζομαι στις επιχειρήσεις της οικογένειας μου, στο ναυτικό μας πρακτορείο και από πέρυσι εκμεταλλεύομαι τα ενοικιαζόμενα δωμάτια μας κάποια από τα οποία έχουν μεταβιβαστεί σε εμένα.
Από μικρό παιδί ασχολούμαι με τον τουρισμό λόγω των επαγγελμάτων των γονιών μου, όπου έπαιζα πάντα βοηθητικό ρόλο. 
Γι’ αυτό πιστεύω ότι ο τουρισμός παίζει καθοριστική συμμετοχή στην αειφόρο ανάπτυξη και την οικονομική ευημερία ενός τόπου.
Αυτό που με ώθησε στην συμμετοχή μου στις δημοτικές εκλογές είναι η αγάπη μου γι΄ αυτόν τον τόπο, που πιστεύω ότι αξίζει να πάει ψηλά, όχι μόνο στον τουρισμό, αλλά και στην υγεία, στην καθαριότητα, στις συγκοινωνίες, στον αθλητισμό και στα καινοτόμα έργα.
Πιστεύω ότι με τον Παναγιώτη Κροντηρά αλλά και με τους άλλους συνυποψηφίους μου της παράταξης <<Ενωμένοι για το νησί μας >>. 
Ο καθένας από το δικό του μετερίζι θα φτιάξουμε μια καλύτερη Τήνο, για εμάς και τα παιδιά μας.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top