νεα κρητη totalfitness news

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, κάθεται
Βιογραφικό

Άννα Μαρία Δασύρα

Γεννήθηκα το 1968 και μεγάλωσα στην Αθήνα. Τα τελευταία 25 χρόνια είμαι μόνιμη κάτοικος Τήνου γενέτειρα των γονιών μου Αντωνίου και Μαριέττας Δασύρα. Είμαι σύζυγος του Δημητρίου Δασύρα και μητέρα δύο παιδιών του Ιγνάτιου και της Μαριέττας όπου και οι δύο μετά τις σπουδές τους επέστρεψαν και εργάζονται στο νησί μας.
Είμαι απόφοιτος Λυκείου και ιδιωτικής σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων. Η ενασχόλησή μου με τα κοινά ξεκίνησε με τη συμμετοχή μου στο σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου και Λυκείου Τήνου για αρκετά έτη. Έχω συμμετάσχει στην εθελοντική ομάδα των Αδελφών Ουρσουλινών.
Ήμουν μέλος στη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας και μέλος της Κοινωφελής Επιχείρησης Υπηρεσιών του Δήμου Τήνου όπως και ενεργό μέλος της εθελοντικής ομάδας του φεστιβάλ και των πολιτιστικών εκδηλώσεων.
Είμαι και πάλι υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό του Παναγιώτη Κροντηρά ενωμένοι για το νησί μας . Πέρα από πολιτικές αντιπαραθέσεις ενεργούμε ξανά γιατί το νησί μας είναι το δικό μας πρόσωπο. Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία και όσοι θα βρεθούν να πλαισιώσουν το Δημοτικό Συμβούλιο του νησιού μας να είναι προικισμένοι με πολύ δοτικότητα , αγάπη, δυναμισμό και θέληση συνεργασίας όπως αξίζει στο νησί μας.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top