νεα κρητη totalfitness news

Βιογραφικό

Μπρουντζάκης Ιάκωβος (Μάκης) του Σταυρου 

Αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Τήνου και είμαι πτυχιούχος Μηχανολόγος Ψυκτικός. Εργάστηκα στο ΙΚΑ Τήνου ως Διοικητικός υπάλληλος Εσόδων, και υπηρέτησα τους συντοπίτες μου με σεβασμό, κατανόηση και καθαρότητα  μου μέχρι το 2013 όπου και συνταξιοδοτήθηκα. Από τότε μέχρι και σήμερα ασχολούμαι  με την Αγιογραφία στη σχολή του ΠΙΙΕΤ. 

Από τα εφηβικά μου χρόνια ασχολούμαι με τον πολιτισμό. Αρχικά με την ενεργό συμμετοχή μου στον  Πολιτιστικό Σύλλογο Τήνου. Στην συνέχεια με πρωτοβουλία μου ιδρύθηκε η Κινηματογραφική Λέσχη Τήνου την οποία υπηρέτησα ως Πρόεδρος για πολλά χρόνια με πολλές παράλληλες δραστηριότητες. Προέκταση της υπήρξε  η δημιουργία ομάδας κινηματογραφικών προβολών στον Πύργο της Τήνου  και η Θεατρική ομάδα. Μια ιδέα  που υλοποιήθηκε και νοιώθω περήφανος  που σήμερα λειτουργεί ανεξάρτητη πλέον με μεγάλη επιτυχία. Όπως και η επιμονή μου για την δημιουργία ενός πολιτιστικού Πολυχώρου είχε σαν αποτέλεσμα με ενέργειες που έγιναν στο Υπουργείο Πολιτισμού την αγορά του κινηματογράφου Αιολίς από αυτό και την παράδοση του στον Δήμο Τήνου. 

Σήμερα ασχολούμαι ενεργά με τον Αθλητισμό και ιδιαίτερα με την καλαθοσφαίριση, μιας και είμαι μέλος της ΕΣΚΚ και εκτελώ καθήκοντα κριτή αγώνων .   
Είμαι παντρεμένος με την Μαργαρίτα Δεδεμπίλη με την οποία απέκτησα μια κόρη την Ελένη.     

Η αγάπη για τον τόπο μου και τα παιδιά μας, με προκαλεί να ασχοληθώ με τα κοινά, παλεύοντας όχι μόνο για  τα  αυτονόητα πράγματα που υπάρχουν ήδη παντού, αλλά και για ένα καλύτερο μέλλον. 
Αποφάσισα να στηρίξω τον Παναγιώτη Κροντηρά γιατί πιστεύω στις διοικητικές πολιτικές και διεκπεραιωτικές ικανότητές του καθώς και στο όραμα που έχουν οι νέοι άνθρωποι της παράταξης «Ενωμένοι για το Νησί μας». 

Συστρατεύομαι μαζί τους με συνέπεια στις προσωπικές μου αξίες πιστεύοντας στο ήθος και την καθαρότητα των πράξεων και δηλώσεών μας, όπως αρμόζει στους συμπολίτες μου.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top