νεα κρητη totalfitness news

 
 
Ανακοίνωση Υποψηφιότητας

Χριστός Ανέστη, χρόνια πολλά και καλά σε όλους. Καλό μήνα.

Έχω την τιμή να απευθύνομαι για δεύτερη φορά στη ζωή μου (1965) στους συμπατριώτες μου, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Τήνου. Απόφαση δύσκολη, που απαίτησε ζύγισμα πολλών παραμέτρων. 

Η Τήνος της αξιοπρέπειας και της αλληλεγγύης της μαύρης δεκαετίας, η Τήνος που κτυπήθηκε κατά τον τραγικότερο δυνατό τρόπο (με απώλεια εν ενεργεία δημάρχου και δύο εργαζομένων του Δήμου) αλλά και η Τήνος των μεγάλων προοπτικών, έχει μπροστά της σημαντικά διλήμματα, που θα προσδιορίσουν την πορεία της για τα επόμενα χρόνια. 

Ενδεικτικά: 
Να συνδυάσει τις τρέχουσες δυσκολίες με τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στον πολίτη, ολόκληρο το χρόνο, ισόρροπα για πόλη και χωριά.
Να συνδυάσει τη δυναμική του τουρισμού (συνέβαλαν όλες οι προηγούμενες δημοτικές αρχές), με τον Άνθρωπο, το Περιβάλλον, την ιδιαιτερότητά της και την ξεχωριστή ταυτότητά της, ως νησιού της πίστης και της τέχνης. 
Να αξιοποιήσει κάθε ευκαιρία για υποδομές, έχοντας πάντα υπόψη ότι όσο δύσκολα χτίζεις κάτι, τόσο εύκολα γκρεμίζεται, σε συνθήκες μεγάλου ανταγωνισμού.
Να σταθεί ουσιαστικά δίπλα στα σχολεία και στα αθλητικά σωματεία της, επενδύοντας σε ένα ακόμη πιο ποιοτικό αύριο. 
Όλα αυτά και ένας μακρύς κατάλογος που θα μπορούσε να ακολουθεί, απαιτούν επίγνωση των δυσκολιών, άρα δουλειά, μεθοδικότητα, σεμνότητα, συστράτευση και ουσιαστικές συναινέσεις, ιδίως με το νέο εκλογικό σύστημα.  

Σε αυτή την πρόκληση, ανταποκρίνομαι με τη συμμετοχή μου στην αυτοδιοικητική ομάδα «ΕΝΩΜΕΝΟΙ για το ΝΗΣΙ ΜΑΣ». Με σημαία την Τήνο και μπούσουλα όχι το «φαίνεσθαι» αλλά το «είναι». 
Τήνος 2 Μάη 2019
Γιάννης Σαλταμανίκας 
Δικηγόρος

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top