νεα κρητη totalfitness news

 
Μεγάλη απορία προκάλεσε η τοποθέτηση του κ. Δημάρχου, σε πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο, σχετικά με την υπερχείλιση του φράγματος της Βακέτας, έπειτα από ερώτημα που έθεσε ο πρώην Αντιδήμαρχος Ύδρευσης κ. Ζαλώνης από την πλευρά της αντιπολίτευσης του Δημοτικού μας Συμβουλίου.
 
Πιο συγκεκριμένα ο κ. Δήμαρχος με περισσό θράσος αποκάλυψε ότι η ποσότητα του νερού που υπερχειλίζει από το φράγμα της Βακέτας διοχετεύεται στο δίκτυο της ύδρευσης του νησιού μέσω του πηγαδιού του Κέντρου Υγείας, χωρίς καμία απολύτως επεξεργασία, χωρίς καμία φίλτρανση, έχοντας προηγουμένως διανύσει όλο το ρέμα του Κέντρου Υγείας κατά μήκος του οποίου βόσκουν ζώα και στο οποίο όπως γίνεται αντιληπτό από τις συνημμένες φωτογραφίες το νερό βαλτώνει μαζί με σκουπίδια και διαφόρων ειδών άχρηστα αντικείμενα.
 
Με ποιό δικαίωμα κ. Δήμαρχε διοχετεύετε το εν λόγω αμφιβόλου ποιότητας, επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία νερό, στο δίκτυο της ύδρευσης;
Δεν είστε μόνο ανίκανος, είστε πλέον και επικίνδυνος κ. Δήμαρχε και αφού δεν μπαίνετε στον κόπο να απαντήσετε στα ερωτήματα που σας θέτει η αντιπολίτευση του Δημοτικού Συμβουλίου, είστε υποχρεωμένος πλέον να απολογηθείτε στον Τηνιακό λαό για τις παραπάνω επιλογές σας, που θέτουν σε άμεσο κίνδυνο την υγεία των δημοτών μας, την υγεία των παιδιών μας.
 
 

 

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top