νεα κρητη totalfitness news

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει
Βιογραφικό

Είμαι η Ζωή Καβούδη, γεννήθηκα το 1972 στην Τήνο όπου και διαμένω. Κόρη του Μάρκου και της Μαρουλίνας Καβούδη από τα Υστέρνια και έχω τρία αδέλφια. 
Είμαι παντρεμένη 20 χρόνια με τον Μιχάλοβιτς Αργύρη από την Ερμούπολη της Σύρου με τον οποίο αποκτήσαμε ένα υπέροχο γιο που είναι μαθητής της δευτέρας τάξης στο Γενικό Λύκειο Τήνου.
Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου το 1994 αποφοιτώντας από το Τ.Ε.Ι Πειραιά τμήματος Λογιστικής. Από το 1995 έως το 1999 εργάστηκα στο λογιστήριο της εταιρίας ¨Παλαμάρης ΑΕ¨ και από το 2000 μέχρι σήμερα δραστηριοποιούμαι στην Τήνο ως ελεύθερος επαγγελματίας λογιστής- φοροτεχνικός. Το 2006 απέκτησα την άδεια Α τάξης από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος. 
Είμαι μέλος του συλλόγου Λογιστών- Φοροτεχνικών Σύρου Τήνου και από το 2016 έχω εκλεγεί στο ΔΣ του εν λόγω συλλόγου δύο φορές.
Στη διάρκεια της σταδιοδρομίας μου είχα την ευκαιρία και τη τιμή να γνωρίσω πολλούς και σημαντικούς ανθρώπους. Πιστεύω ότι οι περισσότεροι απ’ αυτούς θα αναγνωρίσουν στο πρόσωπό μου ένα έντιμο, εργατικό, ακούραστο και δίκαιο άνθρωπο, με σκοπό για ένα καλύτερο αύριο του τόπου μας.
Αποφάσισα να συμμετάσχω στο συνδυασμό ¨Ενωμένοι για το νησί μας¨ με τον Παναγιώτη Κροντηρά για να βελτιώσουμε όλοι μαζί τη ταυτότητα της πόλης μας δημιουργώντας μια δημοτική αρχή προσιτή σε όλους με γνώμονα την προάσπιση των συμφερόντων των κατοίκων του όμορφου αυτού νησιού μας, την Τήνο.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top