νεα κρητη totalfitness news

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, στέκεται, δέντρο, λουλούδι, φυτό, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Βιογραφικό

Είμαι η Μαριέττα Ματθαιάσσου, είμαι 25 ετών γεννήθηκα στην Τήνο όπου και κατοικώ μόνιμα. Γονείς μου είναι ο Μάρκος Ματθαιάσσος και η Κατερίνα Απέργη.
Τελείωσα το επαγγελματικό λυκειο αποκτώντας πτυχίο διετούς φοίτησης βοηθού νοσηλευτη. Η αγάπη μου για την Τήνο με οδήγησε στο να επιλέξω να παραμείνω εδώ και να δημιουργήσω εν καιρώ βαθειάς κρίσης, το 2013, την δική μου επιχείρηση στον χώρο της εστίασης αποσκοπόντας στο να αποκατασταθώ επαγγελματικά, αλλά και να εισάγω για πρώτη φορα ένα νέο είδος εστίασης στο νησί.
Έκτοτε θέλοντας να παρέχω όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες σε όσους επιλέγουν την επιχείρηση μου, προσπαθώ καθημερινά να την εξελισσω συμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς, ενώ το 2017-2018 παρακολούθησα επιτυχώς εξ αποστάσεως μαθήματα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών πάνω στην Κλινική Διατροφη απο όπου απέκτησα πιστοποίηση Σύμβουλου Διατροφής.
Τον τελευταίο χρόνο αναλογιζόμενη την ελληνική οικονομική πραγματικότητα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αρκετοί συνδημότες μου, υιοθέτησα και ενσωμάτωσα στην επιχείρησή μου την κίνηση αλληλεγγύης “Σε αναμονή” βάζοντας το δικό μου λιθαράκι και δίνοντας την δυνατότητα στον καθένα να βοηθήσει κάποιον που το έχει ανάγκη, πάντα με διακριτικότητα.
Αν υπάρχει κάτι που με συναρπάζει το ίδιο με το να προσφέρω ένα ποιοτικό πιατο στον πελάτη μου, αυτο είναι σίγουρα το να τραγουδάω. Η ενασχόληση μου με το τραγούδι ξεκινησε ήδη άπο τα μαθητικά μου χρόνια, και από τότε με συντροφεύει σταθερά, παράλληλα με τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες, κυρίως ως χόμπυ. Για μένα το τραγούδι, και γενικότερα οι τέχνες, όπως ενσαρκώνονται μέσα από πολιτιστικές εκδηλώσεις αποτελούν μιά πολυ καλη μέθοδο αποφόρτισης από τα άγχη και την πίεση της καθημερινότητας, και αναγνωρίζω την σπουδαιότητα της τέλεσής τους στα επίπεδα μιας κοινωνίας.
Πριν από λίγες μέρες έλαβα πρόσκληση να θέσω και γω υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό “ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ”. Χωρίς να έχω προηγούμενη εμπειρία αλλά ούτε και βλέψεις για μια επαγγελματική πορεία στην πολιτική, αντιμετώπισα αυτην την προσκληση πολύ διστακτικά αναλογιζόμενη την τεράστια ευθύνη που συνεπάγεται το να συμμετέχεις άμεσα στην λήψη αποφάσεων που αφορούν τον Τόπο σου αλλά και τις ζωες των αθρώπων που ζουν σε αυτόν. Ωστόσο, έπειτα από πολλή σκέψη και με παρότρυνση της οικογένειάς μου αποφάσισα ότι αξίζει τον κόπο να στρατευθείς με ανθρώπους εχουν θέσει ως σκοπό της ζωής τους το να δουν το νησί μας να προοδεύει, και θα επιθυμώ και εγώ να συμβάλλω στην εκπλήρωση του σκοπού αυτού.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top