νεα κρητη totalfitness news


Έως την Τετάρτη (5 Ιουνίου) θα ανακοινωθούν, επιτέλους, οι οριστικοί πίνακες της 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ, σύμφωνα με όσα είπε πριν λίγο ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ Ιωάννης Καραβοκύρης κατά τη συνάντηση του με τους υποψηφίους της περίφημης προκήρυξης.
Συγκεκριμένα, επιβεβαιώνοντας το χθεσινό σχετικό ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ρεπορτάζ της aftodioikisi.gr ,   αλλά και το επίσης ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ, από τις 20 Μαΐου ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, ο κ. Καραβοκύρης, τόνισε στους υποψηφίους ότι:
-Το ΑΣΕΠ έχει ήδη μηδενίσει τις εκκρεμότητες σχετικά με τις κατηγορίες ΠΕ και ΤΕ (έλεγχος και επικύρωση των αποτελεσμάτων) και οι οριστικοί πίνακες θα ανακοινωθούν την Δευτέρα. Ωστόσο, πληροφορίες της aftodioikisi.gr αναφέρουν ότι η ανακοίνωση πιθανόν να γίνει Δευτέρα βράδυ, Τρίτη πρωί.
-Οι οριστικοί πίνακες για ΔΕ και ΥΕ θα ανακοινωθούν την Τετάρτη. Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr αυτή τη στιγμή για να κλείσουν και οι 8.166  έχουν απομείνει 12 θέσεις ΔΕ (σ.σ. έως το απόγευμα είχαν μειωθεί στις 6). Στόχος είναι οι εναπομείνασες θέσεις να μηδενιστούν έως το Σαββατοκύριακο, ώστε Δευτέρα, Τρίτη να προχωρήσει η επικύρωση από τα τμήματα και την Τετάρτη να ανακοινωθούν οι οριστικοί πίνακες για τις κατηγορίες με το μεγάλο πλήθος υποψηφίων.
Όπως τονίζουν στην aftodioikisi.gr εκπρόσωποι των υποψηφίων, την Τετάρτη θα βρίσκονται μπροστά στο ΑΣΕΠ, συμμετέχοντας στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας (στις 9 πμ) που προκήρυξε πριν λίγο κατόπιν εορτής, συρόμενη πίσω από τις εξελίξεις, η ηγεσία της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Πηγή

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top