νεα κρητη totalfitness news

Πάρος: Για πρώτη φορά ενωμένοι Δήμαρχος και Αντιπολίτευση, γκρεμίζουν αυθαίρετη κατασκευή στο νησί! (Βίντεο + Φωτό)


Όλο και πιο συχνά τελευταία, γίνονται στην Πάρο καταγγελίες για ανέγερση παράνομων, αυθαίρετων κατασκευών από ιδιώτες, πάνω σε αιγιαλούς ή περιοχές περιβαλλοντικά ή αρχαιολογικά προστατευόμενες.

Ιδιωτικές παρεμβάσεις έχουν αρχίσει να «αλώνουν» το φυσικό τοπίο και αν αυτή η κακώς εννοούμενη ανάπτυξη συνεχιστεί, η μη αναστρέψιμη αλλοίωση της περιβαλλοντικής φυσιογνωμίας του νησιού θα είναι αναπόδραστη.

Θέλοντας να περάσουν το μήνυμα ότι πρέπει να δοθεί ένα τέλος στην παράνομη καταστροφική αυθαιρεσία που ζημιώνει τον τόπο και υποθηκεύει το μέλλον του, Δήμαρχος Πάρου και αντιπολίτευση ενωμένοι, είπαν να πάρουν την κατάσταση κυριολεκτικά στα χέρια τους!
Το πρωί του Σαββάτου 1η Ιουνίου, βρέθηκαν στις Κολυμπήθρες της Νάουσας, και μαζί με αρκετά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και πολίτες του νησιού, γκρέμισαν αυθαίρετο τοιχίο πάνω στον αιγιαλό.

Σε μια κίνηση, που κάθε άλλο παρά συμβολική ήταν, ο Δήμαρχος κ. Κωβαίος και ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης Πάρου» κ. Ροκονίδας, θέλησαν με την πράξη τους αυτή να δηλώσουν την αρραγή αποφασιστικότητά τους να μην επιτρέψουν εφεξής έκνομες παρεμβάσεις αλλοίωσης της περιβαλλοντικής ταυτότητας του νησιού.

Πήραν και οι δύο μαζί μέρος στην κατεδάφιση κάνοντας την ενότητα πράξη ακόμη και… ενδυματολογικά!
Η κόκκινη μπλούζα του κ. Κωβαίου και η μπλε του κ. Ροκονίδα καθώς γκρέμιζαν μαζί το τοιχίο, αν μη τι άλλο, παρέπεμπε σημειολογικά τουλάχιστον στην υπέρβαση του κομματικού διαχωρισμού!
Σήκωσαν και οι δύο τα μανίκια για την Πάρο και «αντάλλαξαν» κομματικά χρώματα «γκρεμίζοντας» συμβολικά, εκτός από το τοιχίο, και τις όποιες διαφορές τους μπροστά στο καλό του νησιού και των κατοίκων που ζουν σε αυτό…


Πηγή/Φωτογραφίες

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top