νεα κρητη totalfitness news


Νομοθετική ρύθμιση ζητούν οι διοριστέοι της  προκήρυξης 3Κ/2018. 
Συγκεκριμένα οι «Ενωμένοι Διοριστέοι» ετοιμάζονται να αποστείλουν αίτημα στο νέο υπουργό Εσωτερικών Τ. Θεοδωρικάκο με το οποίο θα ζητούν εξαιρέσεις για διοριστέους, ειδικών κατηγοριών της προκήρυξης 3κ από την υποχρέωση να κατέχουν ιδιότητες για τον διορισμό τους, οι οποίες πλέον δεν υφίστανται λόγω των καθυστερήσεων στην έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων.

Συγκεκριμένα σε σχετική ανακοίνωση τους, σημειώνουν:

Βάση της νομοθεσίας και της προκήρυξης οι ιδιότητες όσων πέτυχαν στις ειδικές κατηγορίες θέσεων πρέπει να είναι σε ισχύ τόσο την περίοδο των αιτήσεων όσο και των διορισμών.
Στο χρονικό διάστημα των 13 μηνών της αναμονής τους, ανήλικα τέκνα ενηλικιώθηκαν, γονείς απεβίωσαν, ποσοστά αναπηρίας άλλαξαν ή χρειάζονται συνεχώς επανεξέταση διότι δεν υπάρχει σταθερότητα στην κατάσταση υγείας των ΑΜΕΑ με χρονοβόρες διαδικασίες από το ΚΕΠΑ, και πολλά άλλα θα αφήσουν εκτός διοριστέους που δικαιούνται τις θέσεις τους.
Όπως τονίζουν οι συμμετέχοντας στον διαγωνισμό γνώριζαν επίσημα από το Υπουργείο Εσωτερικών και από το ΑΣΕΠ ότι τέλος Νοεμβρίου του 2018 θα είχαν ανακοινωθεί τα οριστικά αποτελέσματα.
Έπειτα το ΑΣΕΠ συνεχώς άλλαζε τις ημερομηνίες με άστοχες συνήθως δικαιολογίες.
Ζητούν από τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκο να αποκαταστήσει αυτήν την αδικία εξαιρώντας τους διοριστέους, ειδικών κατηγοριών της προκήρυξης 3κ από την υποχρέωση να κατέχουν αυτές τις ιδιότητες και στον διορισμό τους, λόγω των καθυστερήσεων.
Επίσης επιθυμούν συνάντηση με τον Υπουργό διότι στους περισσότερους οι φορείς προσπαθούν συνεχώς να δυσκολεύουν τους διορισμούς τους ενώ έχουν παραλάβει συμπληρωματικές οδηγίες από το Υπουργείο Εσωτερικών τις οποίες δεν τις ακολουθούν.
Προσθέτουν οτι δεν έχουν καμία βοήθεια από τα τοπικά σωματεία που ανήκουν στην ΠΟΕ ΟΤΑ και μια επικοινωνία με αρμόδιους του Υπουργείου Εσωτερικών θα είναι σημαντική βοήθεια για αυτούς.
Πηγή

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top